Pályaorientációs nap iskolánkban,2018.09.28-án

 

2018. szeptember 28-án pénteken az alsósoknak pályaorientációs napot tartottunk,amíg a felsősök Budapesten a pályaválasztási kiállításon vettek részt.

Köszönjük az előadóknak,hogy eljöttek és bemutatták kis diákjainknak a szakmájukat, foglalkozásukat.

A napot Holeczné Szilágyi Petra nyitotta meg,ahol is a gyerekek a kozmetika világába pillanthattak be, modell alanya Csilla tanár néni volt.

A kozmetika után a Magyar Honvédség látogatott el hozzánk, Budapestről. Gyors sátor állítás és fegyver kipakolás után a gyerekek már hallgathatták is a fegyverekről és a munkásságukról szóló bemutatót, a bemutató után felpróbálhatták a golyóálló mellényt,és kipróbálhatták a fegyvereket,amelyek töltetlen állapotban kerültek a diákokhoz.

A Magyar Honvédség előadás szünetében, Herédiné Kucsera Bernadett érkezett hozzánk,aki a csillámtetoválásról és az arcfestésről tartott bemutatót a diákoknak. Az érdekes előadás után minden diák,aki szeretett volna kapott egy csillámtetoválást.

Amikor már mindenki csillogott a tetoválásoktól megérkezett hozzánk a Cserhát Különleges Mentőcsoport, ahol a gyerekek nagy örömére 6 kutyával érkeztek az egyesület tagjai. Érdekes és figyelemfelkeltő bemutatót láthattunk tőlük.
A napot pedig Hámori Csabáné, virágkötészetről szóló bemutatója és kézműveskedése zárta.

Köszönjük szépen az előadóknak,hogy megtiszteltek jelenlétükkel,reméljük legközelebb is elfogadják a meghívásunkat.

Ne feledjük a szülőket sem, akik finom házias süteményekkel támogatták az iskola programját,melyet az előadók dicsérve fogyasztottak el.
Név szerint, Kökényné Benyó Ildikó, Filiczkiné Benyó Mónika, Deák Dóra, Filepné Tőzsér Gertrúd, Vastaghné Tóth Ágnes, Vargáné Karaba Krisztina, Vargáné Kovács Nikoletta, Szádoczkiné Mega Edina, Fehérné Pintér Mária .

Köszönjük 

Nem utolsó sorban,de a szervezőknek is  köszönjük a program megszervezését,lebonyolítását, Horváthné Uhlár Csillának és Bolgár Ildikónak.

Illetve köszönjük az iskola dolgozóinak akik segítettek a pénteki napon.